top of page

Organisk vinyasa yoga

Pust og bevegelse

Vinyasa yoga er en dynamisk og kraftfull yogaform hvor man jobber med å puste i takt med kroppens bevegelser. Dette skaper en meditativ flyt samtidig som kroppen blir sterkere og mykere. Vinyasa yoga kalles også flow yoga fordi yogastillingene (asanas) bindes sammen og synkroniseres med pusten som en dans. Inni flyten er det også rom for å fordype seg i stillingene.

Hver klasse varer halvannen time og innholder pusteøvelse (pranayama), oppvarming, solhilsner (surya namaskar), balanse, bakoverbøy, fremoverbøy, avsluttende øvelser og avsluttes med avspenning (savasana).

Somatisk yoga som er en mindfull yogaform som springer ut fra buddistisk innsikts meditasjon (Satipatthana eller vipassana). Vi er lengre i stillingene samtidig som vi løser dem opp og gjennom  sanser og bevegelse utforsker vi hvordan stillingene kjennes ut innenfra og tilpasser stillingene til egen kropp og dagsform.  


Jeg kombinerer vinyasa og somatisk yoga som gir en mer organisk fornemmelse og flyt som jeg kaller organisk yoga.

Disse klassene er artige, kreative og utfordrende og etter endt klasse er man nærmere sin indre ro samtidig som man har fått fornyet energi.

IMG_3484.jpeg
bottom of page